luni, 31 ianuarie 2011

Magia culorilor (100 ron)

Azi am intors curcubeul si mi-am facut din el leagan. Si m-am bucurat ca un copil care tocmai descopera lumea si entuziasmul jocului. Iar, de cand am realizat ca de-acum am un curcubeu numai si numai al meu, sunt fericita!

Braul este acum al Valentinei, care l-a vazut si a fost dragoste la prima vedere. Cu siguranta, Valentina este acum fericita sa il aibe si sa se mandreasca in lume cu o asemenea minunatie.
 








Message in a bottle


 In urma cu cateva zile, am postat aceasta centura mov

Reactiile nu au intarziat sa apara si ne bucura enorm sa vedem ca exista persoane care apreciaza ceea ce facem.
Iti multumim, draga prietena, pentru mesajul tau si pentru imboldul pe care ni l-ai dat!
In semn de multumire, postam mesajul tau:
"Stii ca ma Uit de 5-6 Ori / Zi La Centura Ta, Nu? nu stiu cum sa fac sa nu mai fie a ta , ci doar a mea . ti-am vizitat si blogul , sunt sigura ca nu faci schimb , ci doar ca esti la un inceput de drum si vrei sa faci superbaciunile ce te falesti cu ele , iar altii sa le cumpere! sunt f ffffffffff frumoase . pe cea mov o doresc eu mult ca am si la ce sa o pun . .multumesc ptr ca o rezervi ptr mine . multumesc!"

sâmbătă, 29 ianuarie 2011

Eleganta si senzualitate victoriana (100 ron)


Balul incepuse deja de ceva vreme. Stiam ca sunt asteptata, insa intarziam intentionat, pentru ca imi placea sa experimetez acel amestec de emotie si entuziasm. Ii priveam pe toti din umbra unui balcon. Ma vedeam pasind printre ei si atragand toate privirile. Era seara mea, momentul meu de glorie.
Continua-ti povestea in felul tau! Poti fi o ducesa moderna! Poate fi momentul tau de glorie!

Autumn in Madrid (80 ron)



Unul dintre cele mai frumoase lucruri care ni se intampla este acela ca avem libertatea de a visa oricand si la orice.
Astazi am iesit la o plimbare prin Madrid. E o dupa-amiaza insorita de toamna tarzie, iar pasii ni se afunda in covorul de frunze. Pana si razele de soare, din ce in ce mai palide, au puternice accente aramii.

In love with mauve (80 ron)

Ne incapatanam sa ignoram gerul de afara, ii intoarcem iernii spatele si indraznim sa visam la primavara, la o adiere suava de vant si la o livada nesfarsia de pomi infloriti.





luni, 24 ianuarie 2011

Un corset

Astazi am terminat de lucrat un corset, care poate fi purtat ca  atare sau care poate deveni piesa dintr-o tinuta personalizata, in functie de ocazie.
Tot astazi, a venit pe la mine o prietena si, cum aveam nevoie de un decolteu care sa puna corsetul in valoare , am rugat-o sa-l imbrace pentru o sedinta foto ad-hoc.

N-a vrut sa ne arate inca fata,dar va promit ca
v- o prezint cat de curand :-)




duminică, 23 ianuarie 2011

Oameni minunati

Astazi am primit noul meu logo de la Megg,o fata super care are un talent minunat in ale desenului,ai multumesc si pe aceasta cale.
A bagat si ea un ochi pe blog si mi-a zis ca ai place ce a vazut si ca face o postare la ea pe blog speciala pentru mine asa ca daca aveti placerea va rog sa o urmariti ca e minunata.

Oggi ho ricevuto la mia nuova sigla da Megg,una ragazza stupenda con un grande talento per disegniare,la ringrazio anche qua.
Mi ha detto che ha visto anche lei il mio blog e che li e piaciuto quello che a visto e per questo fara un post su suo blog per me,si volete vederla seguitela qua e stupenda


http://megarasfashionsketchbook.blogspot.com/2011/01/handmade-with-passion.html

joi, 20 ianuarie 2011

joi, 6 ianuarie 2011

Roxana sper sa le iubeasca si mai mult

Camasa careia i-am pus un jabou si perle gri

Fusta i-apus dantela si o aplicatie ,e minunata!



Manusile i-am pus niste flori sa le facem mai "shicoase"