luni, 14 februarie 2011

Balul de initiere

Week-endul trecut am hotarat ca venise vremea sa ascoatem capul in lume, asa ca am decis sa participam la un targ handmade & vintage organizat in Old City.
Emotii, sperante, asteptri, entuziasm. Ne-am pregatit cum se cuvine si am pornit la drum cu capul sus.




 Lucrurile nu au s-au intamplat asa cum ne-am asteptat toti cei care am participat in calitate de expozanti. Spatiul insuficient, inghesuit, total neadecvat organizarii unui asemenea eveniment; proasta organizare; lipsa cu desavarsire a promovarii, ceea ce a dus la un numar insignifiant de vizitatori si, nu in ultimul rand, atitudinea de indiferenta si sfidare a organizatorilor vis-a-vis de noi, expozantii si de tot ce se intampla acolo au dus la anularea desfasurarii celei de-a doua zi a targului.
Facand un pic haz de necaz, marturisim, insa,cu toata sinceritatea, ca, din toata povestea asta, tot ne-am ales cu ceva: am cunoscut oameni frumosi, oameni creativi si, mai mult decat atat, oameni cu mult bun simt - Lavinia Voicu, Daniela Tunareanu, Alexia Zottu, Veronica Biliboc, Vulpoiu Mona, Rodica Andreescu, Popescu Valentina, Miruna Nastase si Ovidiu Ciucu.





Un comentariu:

  1. Da, facem lucruri in care punem multa pasiune si daruire, dar, din pacate, in Romania nu sunt apreciate la adevarata lor valoare.
    Insa ramanem cu speranta ca vor veni si vremuri mai bune.:)
    Foarte frumoase creatiile voastre:).
    Spor pe mai departe.
    Pupici.Criss.

    RăspundețiȘtergere